Malý zápisník s velkým srdcem

Chcete měnit svět k lepšímu?  A ještě pro své nápady nadchnout ostatní? Tento “malý zápisník s velkým srdcem” vydaný v rámci programu Mladí reportéří pro životní prostředí v ČR vám ukáže,  jak na to.

Každá ochrana přírody a životního prostředí začíná komunikací. Útlý, ale zábavný a inspirující zápisník ukazuje cesty, jak své nápady na změny dobře prezentovat. Je plný ukázek a příběhů a nechybí ani kreativní prostor pro rozvoj vlastních nápadů. Autorky vybraly ty nejdůležitější principy z oblastí PR, komunikace, psychologie a marketingu. Na konkrétních příkladech úspěšných environmentálních kampaní z celého světa nám ukazují, jak je v praxi může jednoduše využít každý z nás. Zápisník je určen pro starší žáky a studenty, ale může oslovit každého, komu záleží na  životním prostředí. Atraktivní tvář mu vdechla grafika Jany K. Kudrnové.

Zápisník v elektronické podobě si můžete stáhnout v sekci Stahuj (page)

O  zápisník v tištěné podobě si můžete psát na mladireporteri@terezanet.cz 

Recenzi publikace od našich milých recenzentů najdete na našem blogu Blog (page)

Co o zápisníku řekl uznávaný odborník na environmetnální vzdělávání Aleš Máchal:

Pod hlavičkou TEREZY – vzdělávacího centra, z. ú. se autorkám, Báře Dvořákové a Zuzaně Jakobové, podařilo vytvořit ryze praktický a vysoce inspirativní nápadník, jehož prostřednictvím mohou další „mladí reportéři“ dosáhnout mnohem vyšší účinnosti svých snah o ohleduplný a tvořivý podíl na aktivní péči o životní prostředí především v místním a regionálním měřítku… Osloven úžasnou nápaditostí, působivou kreativitou, vlídnou návodností i nespornou praktičností knížky Změna je v nás s radostí očekávám její vstřícné přijetí a hojné uplatňování novými mladými reportéry.“